Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Θρύλε μπορείς;

Μετα την ψεσινη- μετριότατη εμφανιση και την ήττα απο μια σαφως κατότερη ομαδα με 1-0 η ομάδα μας πλέον καλέιται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και μεσα στο καταμεστο όπως αναμένεται ΓΣΠ να πάρει την 2η συνεχόμενη πρόκριση και 4η στην ιστορία του στους ομίλους της χρυσοφόρας μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης του Champions League.

Η χθεσινή επιλογή του Πασιένσια να αρχίσει τον αγώνα με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου για αμυντικό χαφ μπορεί να χαρακτηριστεί με μια λεξη ατυχέστατη κατι που εμμεσα παραδέχτηκε ο ίδιος ο προπονητής με την αλλαγη στο ημίχρονο.

Ο πλέον καταπονημένος Μάριο Σέρτζιο δεν αποδίδει οτι απέδιδε τα προηγούμενα χρόνια και παρόλα αυτα ο προπονητής μας δείχνει να μήν έχει εμπιστοσυνη στον μικρόσωμο Τσοκο που ουσιαστικά ήρθε στην ομάδα μας ώς το μπακ-απ του Σέρτζιο.

Παρόμοια φαίνεται να είναι και η κατάσταση με τον Αντωνιάδη αφου ο διεθνής δεν μπορεί να αποδώσει τα απαραίτητα και κάνει τραγικα λάθη που δυστυχώς στοιχιζουν (βλεπε 1-0 με Αστανα)

Τελος το πρόβλημα στην επίθεση και στην παραγογικότητα της ομάδας μας συνεχίζει να υφίσταται αφού οι 2 επιθετικοί που ηρθαν στην ομάδα μας συνεχίζουν να αγνοούντο γκολ εδώ και 6 επίσημους αγώνες φέτος!

Δεδομένης λοιπον της απουσίας αρκετού χρονου και της μή δυνατότητας εγγραφής παικτη για τον αγώνα με την Αστάνα ο Πασιενσια καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκαδα έχοντας υπόψη της πολυάριθμες απουσίες λόγω προλημάτων τραυματισμών.

Ο Βάντερμαν μετά την εξαιρετική του ψεσινή παρουσία θα παραμείνει κάτω απο τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικο θα παραμείνει το ίδιο με τους Καρλάο και Αστίθ.
Ενεκα της απουσίας back-up του Σέρτζιο το 34χρονος δεξι μπακ θα διατηρήσει την θέση του στην ενδεκάδα της ομάδας μας. Σε ότι αφορα το αριστερό ακρο η επιλογή του Αντωνιάδη δεν εμπνέει την απαραίτητη εμπιστοσύνη και έτσι ένας εκ των Αλεξάνδρου και Ιωάννου θα ήταν πιο πιθανο να παρει την θέση.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τους Μοράις και Μακρίση αφου η τιμωρία του Βινίσιους παρατάθηκε για ακόμη ενα αγώνα. Ο Ντε Βινσέντι δεν βγαίνει απο την ενδεκαδα και είτε θα παίξει ως δεκάρι είτε ως εξτρεμ είτε ως δεύτερος επιθετικός. Στα εξτρέμ δεδομένων των τραυματισμών Εφραίμ, Αλωνέυτη και Βάντερ θα χρησιμοποιηθέι κατα πάσα πιθανότητα ο Λεαλ έκτος και αν είναι ετοιμος ο Βάντερ. Η δεύτερη επιλογή ακούει στο όνομα Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Ντε Βινσέντι στα ακρα. Ο Στίλιτς θα παραμείνει για ακόμα ένα αγώνα στον πάγκο. Τελος ως στραικερ θα χρησιμοποιηθέι ένας εκ των Πιατκόφσκι και Λεάλ αναλόγως των διαθέσιμων επιλογών που θα έχει ο Πασιένσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

c